Menu
Your Cart

Διαμαντένια Ψηφιδωτά

Διαμαντένια Ψηφιδωτά

Διαμαντένια Ψηφιδωτά

Διαμαντένια Ψηφιδωτά

Διαμαντένια Ψηφιδωτά

Τι είναι τα διαμαντένια ψηφιδωτά;Τα διαμαντένια ψηφιδωτά είναι ένας συνδυασμός κεντήματος με σταυροβελονιά και ζωγραφικής με αριθμούς. Χρησιμοποιείτε ένα απλικατέρ για να εφαρμόσετε εκατοντάδες αστραφτερούς κρυστάλλους ρητίνης, έναν προς έναν, σε έναν αυτοκόλλητο καμβά με χρωματικούς κωδικούς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό, αστραφτερό έργο τέχνης. Κάθε κομμάτι μπορεί να πλαισιωθεί και να κρεμαστεί στο σπίτι ή το γραφείο σας, να το χαρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να το αφήσετε για να το απολαύσετε.Εργαλεία και υλικά


Τα κιτ περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Θα βρείτε στο κιτ μας: καμβάς με κολλώδες στρώμα πάνω από το σχέδιο, στυλό εφαρμογής, δίσκος, κερί για να πιάσετε εύκολα τους κρυστάλλους με το στυλό εφαρμογής και χρωματιστές εποξειδικές πέτρες.


Επιλέγοντας το καλύτερο κιτ για το επίπεδο δεξιοτήτων σας


Προσφέρουμε κιτ στρογγυλών διαμαντιών που είναι εξαιρετικά για αρχάριους. Οι πιο προηγμένοι καλλιτέχνες θα απολαύσουν τα μεγαλύτερα και τετράγωνα σε μέγεθος διαμάντια. Τα στρογγυλά διαμάντια τοποθετούνται ευκολότερα και πιο γρήγορα στον καμβά, ενώ τα τετράγωνα διαμάντια έχουν ένα χαρακτηριστικό κουμπώματος που επιτρέπει στα διαμάντια να εφαρμόζουν καλά χωρίς κενά.


Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα σετ με θέμα που σας αρέσει. Το Tapiseri.gr προσφέρει πολλά θέματα που πρέπει να σκεφτούν όλοι! Έχουμε τα πάντα, από κλασικά τοπία έως εμπνευσμένα αποσπάσματα, από αφηρημένα έργα τέχνης έως πορτρέτα και μια ποικιλία εκλεκτικών εικαστικών που καλύπτουν πολλές κατηγορίες. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για προσαρμογή.


Πως να δημιουργήσετε διαμαντένια ψηφιδωτά;


Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε τον καμβά σας και τοποθετήστε τον κάτω από κάτι βαρύ, όπως μια στοίβα βιβλία, για μερικές ώρες ή για μια νύχτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να το ισιώσετε. Μόλις ισιωθεί, απλώστε τον καμβά (κατά προτίμηση σε ένα χαλάκι με φως LED) και μετά ξεκολλήστε ένα μικρό τμήμα του προστατευτικού καλύμματος για να δουλέψετε σε μια μικρή περιοχή. Προσέξτε να μην το αφαιρέσετε εντελώς γιατί έτσι προστατεύεται το κολλώδες μέρος. Τώρα θα αρχίσετε να δουλεύετε με τις πέτρες. Χρησιμοποιήστε το γράφημα κωδικών στον καμβά για να ταιριάξετε το σύμβολο με τον αντίστοιχο χρωματικό κωδικό στο διαμάντι και, στη συνέχεια, βρείτε την αντίστοιχη τσάντα με διαμάντια. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε τσάντα χρώματος για να ξεκινήσετε. Ρίξτε μερικά από τα διαμάντια στο δίσκο και, στη συνέχεια, ανακινήστε απαλά το δίσκο μπρος-πίσω, ώστε να καθίσουν με την όψη προς τα επάνω. Αυτό θα διευκολύνει την επιλογή των διαμαντιών με το στυλό εφαρμογής.Στη συνέχεια, πάρτε το διαμαντένιο στυλό εφαρμογής και βουτήξτε το στο κερί μερικές φορές. Κάνετε αυτό έως ότου η άκρη έχει λίγο κερί. Χρησιμοποιήστε το στυλό για να σηκώσετε μια διαμαντένια πέτρα και να το τοποθετήσετε στο αντίστοιχο σύμβολο και συνεχίστε να προσθέτετε το χρώμα με το οποίο εργάζεστε στον καμβά. Δεν είναι απαραίτητο να βυθίζετε το στυλό στο κερί κάθε φορά που παίρνετε ένα διαμάντι, καθώς θα κολλήσει για αρκετή ώρα πριν χρειαστεί να το βουτήξετε ξανά στο κερί. Όταν τελειώσετε το πρώτο τμήμα, ξεκολλήστε ένα άλλο τμήμα του καλύμματος και συνεχίστε με αυτό μέχρι να τελειώσετε. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βάλετε το πλαίσιο και να εμφανίσετε τη δουλειά σας!

Model: SP00001
Το Tapiseri.GR σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να παραγγείλετε μια διαμαντένια ταπισερί με φωτογραφία της επιλογής σας. Δεν είναι υπέροχο; Μια ταπισερί με εικόνα της οικογένειάς σας, ενός παιδιού, ενός κατοικίδιου ζώου, του υπέροχου εξοχικού σας ή ακόμα και μιας παιδικής ανάμνησης μπορεί να λάμψε..
48,00€
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)